COMENÇA LA FESTA MAJOR


El 30 d'agost comença la Festa Major 2008 a Caldes d’Estrac, dedicada a la Verge del Remei, que es perllongarà fins el 13 de setembre. La programació de la Festa Major 2008 comprèn diversos actes programats per les nombroses entitats del municipi amb la col•laboració del consistori caldenc.

A més dels actes tradicionals com el brindis de Festa Major, la celebració de la Missa Solemne concelebrada en honor a la Verge del Remei i la corresponent ofrena floral, cal destacar del programa d'activitats la tarda-nit jove,que tindrà lloc el 8 de setembre. Es tracta de la concentració d'actes per a joves en un mateix dia i comprèn propostes ben originals com la que serà 1a Cursa d'Objectes Flotants, una baixada d'andròmines o carretons a l'aigua. Completa aquesta programació jove la celebració de diversos concerts i música amb DJ's.

Balls d'orquestra, espectacle infantils, activitats esportives -entre elles, el Torneig de Festa Major de Futbol Sala o el Torneig de Petanca- havaneres, etc. completen una Festa Major de la que, sense cap mena de dubte, el correfoc n'és un dels actes més esperats i concurreguts de tota la programació. El correfoc tindrà lloc el proper 7 de setembre i està organitzat pels Diables d'Estrac, que enguany celebren el 25è aniversari i de ben segur ens han preparat una edició especial.

Recordar que la biblioteca romandrà tancada els dies 8, 11 i 12 de setembre.

Programa d'activitats

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

A la biblio, amb el carnet!

Inscripcions obertes pel taller d'escriptura creativa