La biblioteca tanca la segona temporada del club de lectura

Tanquem la segona temporada del club de lectura i ho fem amb molt bon regust!

Al llarg d’aquest any hem pogut gaudir de la lectura a través de realitats molt diverses, històries personals i col·lectives, escenaris màgics, personatges genuïns,... Però sobretot hem conversat, ens hem emocionat i hem compartit l’experiència de llegir més enllà de la lectura. Han format part d’aquest club títols com Memòria d’uns ulls pintats de Lluís Llach, Tòquio Blues de Haruki Murakami , La gatera de Muriel Villanueva o Contes de capçalera de Palau i Fabre.  Ens han acompanyat, en les nostres tertúlies, autors com Muriel Villanueva, Martí Gironell, o Albert Mestres, els quals han donat valor afegit a les nostres trobades. No ha faltat tampoc la ruta literària amb l’objectiu de conèixer in situ la “Bercelona” del llibre l’Església del Mar, d’Ildefonso Falcones.

Finalment, hem tancat el cicle amb una trobada de Clubs de lectura de les biblioteques de Caldes de Malavella, Vilobí d’Onyar i Caldes d’Estrac. En aquest cas ha estat Palau i Fabre l’autor escollit i la seva obra, Contes de capçalera. Alicia Vacarizo, companya de Palau i Fabra i encarregada de l’arxiu de la Fundació Palau, ens ha apropat a aquest personatge tant estimat a la vila.

Des de la biblioteca volem donar les gràcies a totes les persones que ens han regalat el seu temps i la seva passió per la lectura i la cultura, i sobretot als usuaris fidels que fan possible aquestes trobades.



Club de lectura amb l’autor de L’arqueòleg, Martí Gironell. Juny de 2013









Club de lectura amb l’autora de La Gatera, Muriel Villanueva. Abril de 2013
Trobada de Clubs de lectura: Biblioteques de Caldes de Malavella, Vilobí d’Onyar i Caldes d’Estrac, amb Albert Mestres i Alicia Vacarizo. Juliol de 2013. 



Trobareu més informació al bloc de la biblioteca de Caldes de Malavella:
http://www.bibgirona.cat/blogs/club-de-lectura-caldes/posts/2013/7/18/josep-palau-i-fabre-lalquimista-del-mots


Ruta literària. L’Església del Mar, d’Ildefonso Falcones. Barcelona. Octubre de 2012













Bona lectura i per molts anys!



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Autors catalans contemporanis

CLUB DE LECTURA: ”Un cel de plom”, de Neus Català. Escrita per Carme Martí