Especial Nadal!

Ja pots consultar l'especial de Nadal de la Biblioteca Virtual i del Gènius. Inclou propostes per treure més profit a aquestes festes, conèixer les tradicions i gaudir de recomanacions literàries, musicals i cinematogràfiques. Aquest any s'ha creat una selecció musical de nadales, amb una llista a Spotify, per amenitzar les vetllades dels propers dies i un apartat amb llibres per decorar la llar, idees per fer regals econòmics o bé per embolicar-los de forma original.

Menció especial mereix l'apartat de cuina nadalenca, on el xef del restaurant la Lluerna, Víctor Quintillà, guardonat amb una estrella Michelin, ens ofereix un menú nadalenc amb receptes per lluir-se amb els convidats.

Amb l'especial de Nadal del Gènius, els més menuts de casa podran enviar una postal virtual per felicitar les festes, imprimir i escriure la carta als Reis Mags o bé imprimir el calendari 2014 del Gènius. Destaquem també l'apartat "Per Nadal, cada dia una activitat", on des del 16 fins al 29 de desembre cada dia et proposem una manualitat molt fàcil de fer.

Aquest Nadal no us en perdeu detall a:

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Autors catalans contemporanis

CLUB DE LECTURA: ”Un cel de plom”, de Neus Català. Escrita per Carme Martí