Recomanacions dels nens i nenes de 6è

Avui ens han visitat els alumnes de 5è de l'escola Sagrada Família i hem proposat una sessió de recomanacions. Al finalitzar l'activitat alguns nens i nenes ens han recomanat alguns llibres que s'havien llegit i els hi havien semblat interessants per compartir.

Els llibres que hem recomanat la biblioteca els podeu trobar a: guia de recomanacions per a lectors friquis!!

Alguns dels llibres que ens han recomanat els nens i nenes...
Si cliqueu a sobre del títol del llibre podreu veure a quina biblioteca es troba disponible.
       
En Juan Diego, el mestre de 6è ens ha recomanat El Hobbit, de J.R.R Tolkien:     

"Per a aquells que els hi agradin les històries fantàstiques sobre el món dels elfs, trolls..."
L'Helena ens recomana Cuentos clásicos para chicas modernas:
"Contes clàssics, com el de la caputxeta... que els transformen en princeses modernes del pop..., és molt divertit"


La Gemma ens recomana Intriga en Nueva York de Roberto Pavanello:
"És molt divertit, són tres cosines fans del mag Coperfield. Darrera la seva màgia s'amaga un misteri que descobriran..." 
La Melanys i la Sandra ens recomanen Diari d'una penjada 5 de Rachel Renée Russell:
"Ha fet sis llibres més, el que més ens ha agradat ha estat el número 5. També té un llibret on la gent ha fet els seus comentaris sobre el llibre. El llibre està dividit per dies i el primer dia és el que més ens ha agradat"


La Karen i la Patrícia els hi ha agradat  Kafka y la muñeca viajera de Jordi Sierra i Fabra:
"Tracta sobre una nena que havia perdut la seva nina i estava plorant, i un senyor la veu i la nena li explica. Llavors el senyor li va escrivint cartes com si fos la nina i li dona a la nena. Ens ha agradat perquè et manté intrigat..."


La Paloma i el Jorge ens recomanen el Diari de Greg 1 de Jeff Kinney:
"Explica les històries d'un nen que va a l'institut. És graciós i divertit. Per a qui li costi llegir llibres llargs aquest està bé perquè te molts dibuixos..."A en Gerard li ha agradat molt el Séptimo viaje al reino de la fantasía de Geronimo Stilton:
"És molt divertit, ens explica les aventures que passa el ratolí perquè vol fer un pròxim llibre...."L'Enric també ens recomana un llibre del Geronimo Stilton Tercer viatge al regne de la fantasia:
"Aquest llibre del Geronimo tracta sobre que ell està al llit i ve un drac i se l'emporta perquè ha de salvar a una fada...."
En Joan ens porta un clàssic Les bruixes de Roald Dahl:
"És un llibre de molta fantasia. Tracta sobre un nen que descobreix unes bruixes que estan totes reunides i les descobreix...M'agrada perquè he descobert paraules que no coneixia."En Bernat s'està llegint El heroe perdido de Rick Riordan:
"És un nen que fins als 13 anys no recorda res, ni qui és ni quants anys té...el seu professor el porta al gran canó per a que ell intenti recordar qui és. Al final descobreix que és un deu de l'Olimp, surten molts déus, va sobre mitologia grega..."


Les dos Mars de la classe estan fascinades amb els Jocs de la fam de Suzanne Collins:
"El món està dividit en 12 districtes i per celebrar-ho cada any hi ha un sorteig on surten les persones que hauran de lluitar a mort..."En Mateo ens recomana El libro de la fantasia de Gianni Rodari:
"És molt divertit perquè encara que sigui totxo, hi ha moltes històries divertides. La que més m'ha agradat és la del 'edificio de lado'."
I a en Nabil li està agradant molt El diari de Greg 3 de Jeff Kinney, amb el que està descobrint el plaer per la lectura.
"M'ha interessat molt el diari de Greg, abans no m'agradava llegir i amb els 30 minuts de lectura vaig haver de triar un llibre i aquest llibre m'ha enganxat a llegir. M'ha agradat perquè diuen moltes tonteries i coses sense sentit..."


El Pere ens ha recomanat un llibre sobre egipte, el recomana per a qui li agradi l'antic egipte, és un llibre de consulta...


Moltes gràcies a tots i totes  per les vostres recomanacions, si us interessa algun d'aquests llibres o altres ens els podeu demanar a la biblioteca, estarem encantats d'ajudar-vos.
Fins la propera!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

A la biblio, amb el carnet!

Inscripcions obertes pel taller d'escriptura creativa