Guia de lectura: "Cròniques des de l'arc iris"


Les biblioteques, com a serveis públics, una de les tasques que hem de dur a terme és la de formar i informar els ciutadans. En aquesta ocasió volem aportar el nostre granet de sorra a l'hora de trencar els tabús i prejudicis que avui en dia han d'afronat gais, lesbianes, transsexuals, bisexuals i tansgènere. I és que al cap i a la fi, tots som persones independentment de les nostres opcions sexuals i de gènere.

En aquesta guia hi trobareu pel·lícules i llibres de ficció i de no ficcó relacionats amb l'homosexualitat i les diverses opcions de gènere. Les històries de ficció, d'una banda, ens ajuden a fer un exercici d'empatia, i els de no ficció, de l'altra, ens ensenyen a viure amb naturalitat qualsevol opció sexual, així com a conèixer el testimoni de persones reals.

En qualsevol cas, des de la biblioteca Can Milans volem fer un al·legat en favor de la llibertat sexual i en contra de la homofòbia i les actituds intolerants envers les persones, sigui quina sigui la seva condició sexual o opció de gènere.

Consulta la guia completa a la Biblioteca Virtual.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Autors catalans contemporanis

CLUB DE LECTURA: ”Un cel de plom”, de Neus Català. Escrita per Carme Martí