Novetats del mes de juliol

Ja teniu a la vostra disposició les novetats del mes de juliol. Podeu passar per la biblioteca per consultar-les.

Guia de novetats Juliol 2008

Aquest mes recomanem els següents llibres:

Ciutat de Vidre / Paul Auster; adaptació de Paul Karasik i David Mazzucchelli

La novel·la gràfica Ciutat de vidre és considerada un dels millors còmics del segle XX. La trama flueix entorn un de la figura de Quinn, en altres temps poeta i ara, després de les morts de la seva esposa i el seu fill, escriptor de novel·la negra. Immers en la solitud en mig d’una ciutat bulliciosa, la seva vida trobarà una al·licient quan algú el truca insistentment a mitjanit, confonent-lo amb un detectiu anomenat Paul Auster. Quinn decidirà suplantar l’enigmàtic Auster i acceptar el cas de l’estrany personatge que li demana protecció davant del seu pare, un home amb un passat i un present ben foscos.
De la mà dels dibuixants David Mazzucchelli i Paul Karasik, Ciutat de vidre s’ha convertit en una novel·la gràfica, una magnífica traducció visual d’una història plena de laberints al cor de
Nova York.

La Berta i en Martí aprenen a fer silenci / Mireia Augé; Lídia Oliveras

“Les bones maneres” és una col·lecció que pretén ensenyar als més menuts que la cortesía, tan necesaria per a una bona convivencia, és el respecte, l’amabilitat i la tolerancia envers els altres. De la mà de la Berta i en Martí, els nens i nenes aprendran a fer ús de les formes de cortesía a través de situacions de la vida cuotidiana. En aquest cas, els dos protagonistas van a passar la tarda a la biblioteca amb el pare d’en Martí.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Autors catalans contemporanis

CLUB DE LECTURA: ”Un cel de plom”, de Neus Català. Escrita per Carme Martí