Recomanacions de cinema asiàtic

Aquest mes us hem fet una sel·lecció de pel·lícules asiàtiques de la col·lecció de la biblioteca. Si voleu podeu consultar la guia corresponent, però de totes maneres aquí us deixem alguna recomanació:

El viaje de Chihiro / Hayao Miyazaki

Chihiro és una nena que viatga amb els seus pares cap a la nova casa on viuran, però s'equivoquen de camí i entren en un túnel misteriós a l'altra banda del qual hi ha un poble molt estrany on els espera un gran banquet; ignoren que es tracta d'un món habitat per éssers màgics i déus antics.

La casa de las dagas voladoras / Zhang Yimou


Xina, segle XIX, període de la Dinastia Tang. Dos agents de l'imperi proven d'infiltrar-se en el si d'una secta rebel coneguda com "La casa de les dagues voladores". Els membres de la secta roben als rics per a donar-li als pobres i resulten impossibles de rastrejar per la manera que es mimetitzen amb el poble. El Capità Leo aconsegueix que el seu camarada, el Capità Jin, accedeixi al Pavelló de les Peònies per a travar una relació amb la bella cortesana cega Mei, sospitosa d'ésser membre de "Les Dagues". Jin no triga en enamorar-se apassionadament de Mei, la qual cosa dificulta encara més la seva missió.Dirigida per Zhang Yi Mou, La casa de las dagas voladoras és un film de l'anomenat gènere "Wuxia Pien", on les arts marcials es connecten amb una història d'amor. En aquest cas, el resultat és una aclaparadora combinació d'espectacle, suspens i apassionada intensitat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Autors catalans contemporanis

CLUB DE LECTURA: ”Un cel de plom”, de Neus Català. Escrita per Carme Martí