Entrega de premis del concurs de punts de llibre

El passat dijous, 14 de febrer , es va celebrar l’entrega de premis del concurs de punts de llibre. L’acte va ser presentat per la directora de la biblioteca, Tamara Alfaro i per la Regidora de Cultura de l’ajuntament de Caldes d’Estrac, Roser Alsina.

S’hi van  presentar un total de 163 punts de llibre, dels quals 6 en van ser els guanyadors:  Ainhoa Segovia (categoria infantil, de 3 a 6 anys), Izan Czort (categoria infantil, de 7 a 12 anys), Laia Palacín (categoria infantil, de 7 a 12 anys), Carlos Petri (categoria infantil, de 7 a 12 anys), Widad Benhanou (categoria juvenil) i Virtudes Gea (categoria d’adults). Van ser finalistes Toni Rodríguez i Leire Amigó (categoria infantil, de 3 a 6 anys) i es va fer una menció especial a Pere Paricio i Daniel Daza per la originalitat de les il·lustracions.

Els punts de llibre guanyadors seran editats i distribuïts entre els usuaris de la biblioteca  al fer el préstec de documents. La data d’inici de distribució dels punts serà el 23 d’abril de 2013, coincidint amb la diada de Sant Jordi.


D’altra banda, del 21 de febrer al 30 de març, podeu visitar la mostra tots els treballs presentats al concurs, a la biblioteca.

Finalment, agraïm la implicació del professorat del CEIP Sagrada Família en aquest projecte i també la col·laboració de l’ajuntament de Caldes d’Estrac en l’edició  dels punts de llibre guanyadors.   


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Autors catalans contemporanis

CLUB DE LECTURA: ”Un cel de plom”, de Neus Català. Escrita per Carme Martí