Èxit en l'acte de tribut a Joan Maragall

Més de 80 persones assisteixen a l'acte d'inauguració i presentació del llibre 
Susagna Urgell: obra pictòrica 
Joaquim Delclòs i Urgell, germà de l'artista, va ser l'encarregat de presentar el llibre de pintura creat per Susana Urgell i Joan Pérez. 
En paraules de Delclòs: “És un llibre que es caracteritza pel domini del sentiment, l´equilibri del color i de la llum i aconsegueix conjugar la mètrica de Joan Maragall i la imatge plàstica”. 
L´acte va comptar amb la presència de l'Alcade Joaquim Arnó, que va insistir en la importància de recordar i apreciar el patrimoni del municipi, fent referència als paisatges i a les estades del poeta Joan Maragall a Caldes.
Sens dubte però, la presentació va arribar al seu clímax amb el recital poètic ofert Marta LLoveras i el guitarrista Domènec Carrillo. La rapsoda va recitar els poemes que Maragall va escriure a Caldetes, Vistes al mar,amb el mateix ordre que en sortien publicats al llibre.
L'acte va finalitzar amb la visita a l´exposició per contemplar l'obra pictòrica de Susagna Urgell  i les demandes de signatures a l´autora. 
L´exposició romandrà a la Fabriqueta fins el 13 d'agost dins el següent: De dimecres  a diumenge de 9h a 14h i de divendres a diumenge de 19h a 21h

Els interessats en comprar el llibre poden fer-ho a la Fabriqueta o a la botiga Arrels.


https://plus.google.com/106941251402938495890/posts/M4JViAhEgES


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Autors catalans contemporanis

CLUB DE LECTURA: ”Un cel de plom”, de Neus Català. Escrita per Carme Martí