Sant Jordi al carrer!

Aquest any, la biblioteca torna a sortir al carrer per celebrar el dia de Sant Jordi. Durant tot el dia us hem preparat les següents activitats perquè gaudiu de la festa de la rosa i del llibre amb nosaltres:








De 10.00h a 13.00h. 
Paradeta de llibres a l'esplanada de Can Muntanyà
Veniu a descobrir les nostres novetats de novel·la, còmic, novel·la juvenil i llibres infantils; la guia de recursos de les biblioteques del Maresme, que enguany recull les danses populars de la comarca; i alguna sorpresa més.



De 10.00h a 13.00h. 
Llibres al Mercat
Aquest any, els i les paradistes del Mercat Municipal us recomanen llibres de cuina. També podreu trobar una parada "nova" a dins del mercat amb un selecció dels millors llibres gastronòmics de la nostra biblioteca.


A les 10.00h. 
Hora del conte: Drac de dracs, a càrrec de Mon Mas. 
Els nens i nenes del CEIP Sagrada Família i de l'Escola Bressol de Caldes baixaran a la nostra paradeta de llibres a l'esplanada de Can Muntanyà a escoltar contes de dracs.


De 16.00h a 19.00h.
Paradeta de llibres a la biblioteca
A la tarda, traslladem la paradeta a l'exterior de la biblioteca. Així farem lluir el carrer amb la nostra parada i la decoració que els nens i nenes van fer en el taller de Sant Jordi del passat 17 d'abril

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Autors catalans contemporanis

CLUB DE LECTURA: ”Un cel de plom”, de Neus Català. Escrita per Carme Martí