A la biblio, amb el carnet!


A la biblioteca Can Milans hem iniciat una campanya de sensibilització en l'ús del carnet. Com sabeu, el carnet de la biblioteca és el document que us identifica i és l'eina amb la qual podeu agafar documents en préstec, connectar-vos al wi-fi, iniciar les sessions d'Internet i + o fer préstec de llibres electrònics a l'eBiblio.

Per aquest motiu, i en compliment de la política de privacitat adaptada al Reglament General de protecció de dades aplicable des del 25 de maig de 2018, a partir de l'1 d'octubre de 2018 serà imprescindible presentar el carnet de la biblioteca per fer ús dels seus serveis.

COM OBTINC EL CARNET?

1. Mai he tingut carnet de biblioteca...

Per fer-se el carnet només cal presentar el DNI, NIE o passaport a la biblioteca i te’l fem al moment i de forma gratuïta.
També el pots sol·licitar per Internet a aladi.diba.cat.

2. L’he perdut! Què faig?!?

Tens dues opcions:

A. Fer un duplicat del carnet

Per fer un duplicat has de presentar el DNI, NIE o passaport a la biblioteca i te’l fem al moment. Aquesta gestió té un cost d’1€.

B. Donar d’alta el teu carnet a l’APP de la Xarxa de Biblioteques

Descarrega’t de forma gratuïta l’aplicació BibliotequesXBM i valida’t amb les dades del teu carnet, d’aquesta manera el teu codi d’usuari apareixerà a la pantalla del teu telèfon mòbil.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Autors catalans contemporanis

CLUB DE LECTURA: ”Un cel de plom”, de Neus Català. Escrita per Carme Martí